mgr Agata Drymel
Zajęcia kulinarne mają na celu rozwinąć w dzieciach pasję gotowania, uczniowie nabędą praktyczne umiejętności kulinarne oraz poznają zasady prawidłowego odżywiania się. Dzieci nauczą się komponować zdrowe posiłki oraz łączyć odpowiednio smaki. Będą doskonalić umiejętności bezpiecznego posługiwania się sprzętem AGD, który ułatwia pracę w kuchni. Uczniowie zapoznają się z zasadami dotyczącymi serwowania potraw i estetyki na talerzu. Na zajęciach pojawią się potrawy z różnych stron świata, których smaki na pewno będą zaskakiwać. Zajęcia odbywają się co dwa tygodnie.
Dodatkowa opłata 60 zł na semestr na zakup produktów na zajęcia.
Cena zajęć (jeżeli w opisie nie zaznaczono inaczej): 15 zł/godz.
Poziom nauczania: Szkoła Podstawowa klasa I, Szkoła Podstawowa klasa II, Szkoła Podstawowa klasa III
Czas trwania: 2 godziny.
Termin: wtorek, 13.30.
Minimalna liczba osób w grupie: 12.
Maksymalna liczba osób w grupie: 14
Dodatkowa informacja: zajęcia co dwa tygodnie, grupa 1.
Poziom nauczania: Szkoła Podstawowa klasa I, Szkoła Podstawowa klasa II, Szkoła Podstawowa klasa III
Czas trwania: 2 godziny.
Termin: wtorek, 13.30.
Minimalna liczba osób w grupie: 12.
Maksymalna liczba osób w grupie: 14
Dodatkowa informacja: zajęcia co dwa tygodnie, grupa 2.